Beachvolleybal Leimuiden 2021

Beste allemaal,

Op 29 augustus 2021 zou beachvolleybal Leimuiden plaatsvinden. Uitspraken van de Overheid als “het wordt een mooie zomer”, “na 1 september geen beperkingen meer” waren aanleiding om op te starten.

Het vrij laten van alle beperkingen voor de zomer gaven de bevestiging, we kunnen ervoor gaan. Echter met name de opkomst van de deltavariant heeft roet in het eten gegooid, er kwamen nieuwe beperkingen, tot 1 september mogen geen grote, vergunning plichtige, evenementen plaatsvinden.

Kleinschalig kan, onder voorwaarden. Dat is met name het garanderen van de 1.5 meter afstandsmaatregel voor iedereen, waardoor verplichte zitplaatsen, looproutes, voor deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers enz.

Zonder de 1.5 meter kan ook, maar dan moet het een hermetisch afgesloten gebied zijn, waarbij uitsluitend toelating op basis van vaccinatie / test, registratie e.d. is toegestaan.

Dat vraagt dermate maatregelen en aanpassingen, die voor een vrijwilligersorganisatie als ons niet realiseerbaar zijn.

Maar het belangrijkste is, het (dorps)gevoel van de dag zal er niet zijn, “spontaniteit is uitgesloten”. Dat heeft ons doen besluiten om beachvolleybal Leimuiden weer een jaar door te schuiven, naar 28 augustus 2022.

Wij bedanken alle teams voor de enthousiaste aanmeldingen en alle sponsororen, vrijwilligers en verenigingen die weer klaar stonden om ons te helpen.

Helaas zullen wij nog een jaar moeten wachten, maar dan hebben we wel uitzicht op de mooie dorpshaven!

Namens Beachvolleybal Leimuiden

Anita, Evelien, Jeroen, Marcel, Guido, Rick, Michiel

NB, de teams krijgen haar inschrijfgeld teruggestort!