24 april 2020

Beachvolleybal Leimuiden 2020

Algemene kennisgeving

Op 30 augustus 2020 zou beachvolleybal Leimuiden plaatsvinden. Tot 1 september mogen geen grote, vergunningplichtige, evenementen plaatsvinden. 

En week opschuiven klinkt dan simpel en is de eerste gedachte. Maar hoe ziet de wereld er dan uit? Social distancing staat haaks op ons evenement,dat als 1 grote sociale happening bekend staat. Met je team, het groepsgevoel, na de wedstrijd het contact met de tegenstanders,de kinderactiviteiten, het publiek, de afterparty enz. 

Dat heeft ons doen besluiten om beachvolleybal Leimuiden een jaar door te schuiven. Zoals we ooit als gevolg van regen en temperatuur dat ook deden, het gevoel moet gecreëerd kunnen worden. 

Gezondheid van iedereen is het allerbelangrijkste deze en de komende periode.

Onze gedachten gaan uit naar onze vele sponsors,  bedrijven en instellingen, die nu en de komende periode te maken hebben met deze enorme gezondheidscrises,die grote economische gevolgen heeft voor vele exploitaties. Wij wensen hen heel veel succes daarbij. Wij hopen dat onze inwoners vooral ook hier oog voorhebben en zoveel mogelijk lokaal kopen, ook in de toekomst hebben we elkaar weer nodig. 

29 augustus 2021 zijn wij er weer, stay safe. Hoe zal het dorpshart er dan uit zien, maar belangrijker hoe zien wij en de wereld er uit? 

Namens Beachvolleybal Leimuiden
Anita, Evelien, Jeroen, Marcel